2014 m. gegužės 28 d., trečiadienis

Šiandien ant mano nagų - Models own + Loreal

Šį sezona man patinka melsvi jūros atspalviai. Derindama prie šviesių džinsų, baltų palaidinių ir vaiskaus pavasarinio dangaus, lakavau nagus pasteline švelnia spalva. 
Pasirinkau Models Own nagų lakų firmą, laką smagiu pavadinimu Blueberry muffin (mėlynių keksiukas). Lakas iš pavasarinės 2013 m. pastelinių, kvepiančių nagų lakų serijos. Kvapas nežymus, bet spalvos nuostabios. Turiu visas penkias ir palaipsniui visas parodysiu.
Lakas puikiai dengiasi, reikia tik 2 sluoksnių ir tampa nepermatomas, greitai džiūsta, laikosi pakankamai ilgai, apie 4 dienas, paskui ima trūkinėti paviršius.

Bevardžio ir mažylio piršto nagus dar papildomai padengiau L'oreal color riche nagų laku iš limituotos viršutinių blizgių lakų kolekcijos. Lakas sukuria labai įdomų efektą. Lakas permatomas, bet jame daug nedidelių baltų ir žydrų pagaliukų. Manikiūrui suteikia žaismingumo. Gerai tai, kad būtent ant šiuo laku papildomai nulakuotų nagų lakas laikėsi ilgiau, lakas blizgėjo, dalelės nėra labai šiurkščios ir niekus nekliuvo. Pliusas tas, kad buteliukas nedidelės talpos, kompaktiškas, labai patogiu suapvalintu šepetuku, lakas greitai džiūsta.
Skolinuosi puikią nuotrauką, kurioje galite pamatyti lako daleles iš arti (pasiskolinta iš čia, kur galite pamatyti kaip šis top'as atrodo ir ant balto lako):

Na ir mano nuotraukos:


Verinimas 4/5





5 komentarai:

  1. Kokios "skanios" spalvos... ^_^
    Kur pirkot šiuos lakus? Lietuvoj ar reikia siųstis?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki, Laurita. Ne, kiek žinau Lietuvoje jų nėra, man pavyko visą rinkinuką perpirkti iš kitos merginos, kuri juos Anglijoje pirko. Gaila, nes tikrai labai gražių spalvų yra, čia jų oficialus puslapis:
    http://www.modelsownit.com/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikrai gaila. Deja daug grožybių Lietuvos nepasiekia :(

    AtsakytiPanaikinti
  4. Models Own galima įsigyti ASOS - siunčia nemokamai į Lietuvą. Pastelė labai gražiai atrodo, o L'oreal top'as ne visai mano skonio, bet tinka prie apyrankės :))

    Kosmetikos užrašai

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tokio top'o ir aš nebūčiau pirkusi, bet kad jau gavau dovanų...:) O Asos tikrai turi Models own, buvau pamiršusi ;)

      Panaikinti