2014 m. gegužės 3 d., šeštadienis

Bioderma Atoderm PP Baume

Labai noriu pasidalinti savo mintimis apie savo mėgstamiausią kremą - Bioderma Atoderm PP Baume.

Bioderma - tai puiki dermatologinės kosmetikos laboratorija iš Prancūzijos, kurios produkcija parduodama vaistinėse ir yra orientuota į odos problemų gydymą. Šią kosmetiką atradau tuomet, kai prieš gerus metus buvau priversta kreiptis į dermatologą dėl neįprasto bėrimo atsiradimo ant veido (oda buvo pajautrėjusi, išberta nedideliais spuogeliai, kurie nebuvo itin matomi, bet puikiai jaučiami odą liečiant, odą niežėjo). Dermatologė nustatė, kad tai buvo alerginė reakcija į kontastingą šalto žiemos ir sausų patalpų orą. Oda buvo sudirgusi ir dehidratuota. Visa laimė, tai tebuvo trumpalaikė problema, kurią išsigydžiau pasinaudojus gydytojos rekomendacijomis: kol oda sudirgusi, vengti veido odą prausti vandeniu, vietoj prausimo ją valyti miceliniu vandeniu, odą gausiai maitinti ir drėkinti. Viena iš daktarės rekomendacijų buvo naudoti vaistinėse parduodama dermatologine kosmetiką, viena jų - BIODERMA. 
Tuomet ant mano kosmetikos stalelio ir atsirado Biodermos garsusis H2O valomasis micelinis vanduo ir labai sausai ir sausai odai skirtas kremas Bioderma Atoderm PP Baume. Tuo metu dar naudojau Bioderma Atoderm PO zinc kremą, bet jis buvo naudingas tik mano aprašytas odos problemos paūmėjimo metu, vėliau jis tapo nebereikalingas. 
Apie Biodermos vandenį ir kitus išbandytus jo atitikmenis manau parašysiu vėliau, dabar noriu plačiau aprašyti kremą.


Šis kremas yra intensyviai maitinantis kremas emolientas, skirtas kasdienei odos priežiūrai, saugo nuo sausumo ir patologijos pasikartojimų, apsaugo nuo aplinkos veiksnių, ramina sudirgimus. Šis kremas skirtas labai sausai, atopinei, jautriai reaguojančiai odai. Čia būtinai turiu paminėti, kad mano oda nėra nei labai sausa ar atopinė, pastaruoju metu neturiu jokių didelių jos problemų, ji net nėra jautri, tačiau po kremo naudojimo kilus odos problemoms, nebenoriu jokiu būdu jo atsisakyti ir to bent jau kol kas tikrai nedarysiu.
Šis kremas skirtas veido ir kūno priežiūrai, tačiau aš juo tepu veidą, kaklą ir dekolte, kūnui renkuosi kitas priemones, nes ji nereikalauja ypatingos priežiūros. 
Dienai šio kremo nenaudoju, nes bijau dienos metu T veido zonoje atsirandančio blizgesio, o ir mano oda kaip jau rašiau nereikalauja didelio maitinimo, tačiau nakčiai man šis kremas nepamainomas! Oda kremą sugeria akimirksniu, labai gerai pasiskirsto, jis nepalieka jokios plėvelės, riebaus blizgesio ar pojūčio, nėra klampus ar sunkus (kaip gali pasirodyti žinant, kad jis skirtas labai sausai odai). Oda jaučiasi labai komfortiškai, atrodo, kad atsigauna tarsi po kaukės, atsikėlus ryte - atrodo pailsėjusi, pamaitinta, bet nėra riebi. Svarbu ir tai, kad kremas nekemša porų, jos neapsunkina, neatsiranda jokių pasausėjimų, neturi jokio kvapo (naktį intensyvūs kvapai neretai erzina). 
Patogi ir pakuotė - kaip matote mano nuotraukoje - su pompa, bet aš jį persipilu į mažesnį kremo indelį.
Šis kremas parduodamas dviejų dydžių pakuotėse - 500 ml. (rasti prekyboje sunkiau, bet renkuosi būtent šį variantą) ir 200 ml. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad produkto kaina - didelė, be nuolaidos 500 ml. - beveik 100 Lt, 200 ml. - apie 60 Lt, bet žinant, kad aš jį naudoju po mažą žirniuką tik veidui, man jo užtenka labai ilgam, dar nupilu jo savo mamai ar draugei arba perkame perpus, naudojasi labai skalsiai. Pastarąjį kartą įsigijau 500 ml. kiekį su nuolaida už ~63 Lt ir žinau, kad galiu būti rami metus ir ilgiau. 



Kur įsigyti - vaistinėse, paprastai renkuosi "Benu" arba "Eurovaistinė", neretai ten būna puikių nuolaidų, galima sutikti ir kosmetikos atstovą, kuris padeda išsirinkti prekę ir neretai duoda mėginukų pabandymui.
Plačiau apie Bioderma kosmetiką: http://www.bioderma.com/lt/bioderma.html

Vertinimas- 5/5

Vėliau galėsiu palikti savo atsiliepimus ir apie kitas šios firmos priemones.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą