2014 m. gegužės 8 d., ketvirtadienis

Creightons plaukų šampūnas ir kondicionierius brunetėms

Creightons kompanijos plaukų šampūnai ir balzamai patraukė mano akį kaip geriausia "Cosmopolitan" žurnalo 2013 metais rinkimuose "Hair awards" išrinkta priemonė. Žinoma patiko ir priemonių kaina, nes "Sarma" parduotuvėje nesiekė 15 Lt . Nusprendžiau, kad galbūt verta išbandyti šią geriausią priemonę.
Metus laiko buvau raudonplaukė, tačiau pastarąjį mėnesį plaukus dažiau ne tokia intensyvia, šilto atspalvio ruda spalva. Todėl buvo puiki proga išbandyti rudiems plaukams skirtas priemones. 
Visų pirma pakuotė sudaro gerą įspūdį - ji gražios bronzinės spalvos, kažkuo primena profesionalias priemones, o ir firma nelabai žinoma, bet ir ne ant kiekvieno kampo skambančiu pavadinimu. Aprašyme nurodoma, kad priemonės apsaugo plaukų spalvą, sodrina spalvą, atstato švytėjimą, drėgmę, daro plaukus švelnius, glotnina. Įspūdis geras, o kaip rezultatai? Buteliukai jau į pabaigą, todėl galiu palikti atsiliepimus.
Dėl spalvos išlaikymo labai sunku pasakyti, gal ir prisideda prie  ilgiau išliekančios spalvos, bet poveikis nėra pakankamai akivaizdus, kad taip tvirtinčiau. Tačiau akivaizdu, kad plaukai tampa šilkiniais. Mano plaukai tiesūs ir savaime gana švelnūs, tačiau po šių priemonių tampa dar glotnesni, švelnesni, malonūs liesti. Ypač esu patenkinta kondicionierius, nes jį keletą kartų naudojau po kito šampūno. Reikia nedidelio jo kiekio ir iškart pajauti kaip dar drėgni plaukai slysta tarp pirštų. Šampūnas kiek įprastesnis, nelabai skalsus, t.y. vienam kartui reikia nemažai priemonės, kad pakankamai plautų plaukus. Abi priemonės kvepia gana intensyviai, mano nosiai labai maloniai, gana saldžiai, bet nepabostančiai. 
Galiu įvardinti ir kelis minusus - reikia atsargiai naudoti kondicionierių ir netepti juo prie šaknų, nepadauginti, nes plaukai greičiau riebaluojasi, tampa prigludę, trūksta apimties, dėl šios priežasties šias priemones naudojau pakaitomis su kitomis, o ne kasdien. 
Manau priemones tikrai kartosiu, ypač kondicionierių, ypač pasinaudodama retsykiais Sarma ir Douglas parduotuvėse daroma nuolaida, praeidama pro šalį mačiau, kad šiuo metu kaip tik ji taikoma.

Šioje nuotraukoje matosi šampūno (dešinėje) - jis skaidrus rudas - ir kondicionieriaus (kairėja) - tamsus perlamutrinis - spalva.

Kiekis - po 250 ml.
Kaina - 20 Lt (su nuolaida pirkau už ~12 Lt)
Kur įsigyti - Sarma ir Douglas, bet galbūt yra ir kitose parduotuvėse.
Yra ir blondinėms skirta linija - Sunshine Blond, priemonės su argano aliejumi ir naujiena, kurią norėčiau išbandyti - linija su keratinu, kurią turbūt ir įsigysiu.

Vertinimas - 4/5


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą