2014 m. gegužės 5 d., pirmadienis

2014 pavasario/vasaros nagų spalvų tendencijos

Nagų lakai - mano didžioji meilė, kitaip turbūt ir bepavadinsiu, nes mano komodos stalčiuje jų jau tiek, kad galėčiau kambario sieną marginti. Palaipsniui manau parodysiu didžiąją dalį savo kolekcijos, susidedančios iš visų vaivorykštės spalvų ir pačių įvairiausių prekės ženklų nuo paprastučių Essence iki brangiųjų Chanel. 
Na bet prasidėjus antrajam pavasario mėnesiui, kuris pagaliau bunda ir spalvinasi gražiausiomis salvomis, norisi ryškiau spalvinti ir nagus. Į stalčiaus gilumą savaime lenda visos murzinos, tamsios, gilios spalvos, dažniau į rankas paimamos ryškios ir pastelinės spalvos. Na bet įdomu pasižiūrėti, kokias nagų lakų spalvų tendencijas siūlo didžiausi nagų lakų gamintojai ir kokios gi spalvos buvo pasirinktos ant podiumų pristatant pavasario/vasaros madų kolekcijas.

Tendencija Nr. 1 - nude 
Taip, panašu, kad visos kūno spalvos tebėra populiarios. Puiku, žinant tai, kad visos natūralios spalvos turbūt ir nelabai gali likti nemadingos. Neabejoju, kad būtent tokių spalvų pardavimai yra didžiausi. Problema tik ta, kad tokių (ypač balkšvų, rausvų ir švelniai kreminių) spalvų nagų lakai neretai sunkiai dengiasi, todėl mylimo nude spalvos lako paieškos gali būti ir ne tokios sėkmingos. Vėliau pasidalinsiu savo sėkmingasis atradimais.
Žiūrim ką dizaineriai rodė ant podiumų:

Tendencija Nr. 2 - Ryšku
Žinoma, kaip ir rašiau anksčiau, ryškių spalvų šiltuoju metų laiku neišvengsime. Kaip visada populiarios įvairių atspalvių rožinės ir raudonos, oranžinės, žaismingesnėms asmenybėms - vaiskios žalsvos ir jūros/dangas melsvos spalvos. 
Tendencija Nr. 3 - Pastelė
Na ir žinoma, visai kaip pirmieji pavasario žiedai - daug pastelinių, švelnių spalvų, kurie tinka prie šviesių rūbų ir aksesuarų, grįžtančių į mūsų spintas.
Tendencija Nr. 4 - Margučiai
Taip pat ant podiumų karaliavo nagų dailė - geometrinė, marga, gėlėta, blizgi. Į pagalba pasitelkiami lipdukai, štampukai, blizgučiai ir t.t. Margų nagų nelabai mėgstu, bet kelias tendencijas išbandysiu ir būtinai parodysiu bandymų rezultatus. Ketinu būtinai išbandyti mėnulio manikiūrą, metalinius nagus, specialius lipdukus visam nagui.
Ką siūlo nagų lakų gamintojai?

Opi 2014 m. pavasario/vasaros kolekcija Brazil - 
China Glaze 2014 m. pavasario kolekcija City Flourish
  
Essie 2014 m. pavasaris 
Dior Trianon pavasario kolekcijos nagų lakai
Chanel 2014 m. vasara

Loreal Color Riche Les Blancs
Maybelline Colorama Bleached Neons - jau mačiau yra parduotuvėje "Drogas"!
Tikrai yra nemažas pasirinkimas kiekvienam skoniui, na o aš pabandysiu atrinkti tas savo nagų lakų kolekcijos spalvas, kurios puoš nagus šį pavasarį ir vasarą.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą