2014 m. gegužės 19 d., pirmadienis

Naujos OPI kolekcijos: Coca-Cola ir Nordic


Sveiki!
Man visada smagu pasižiūrėti kokias nagų lakų kolekcijas išleidžia nagų gamintojai OPI, nes jas sudarančius lakus visuomet sieja kokia nors tematika. 
Šią vasarą prekyboje pasirodo Coca-Cola kolekcija. Tiesą pasakius, išgirdusi šį pavadinimą, iš karto pagalvojau apie raudoną spalvą. Na ir apie visas kitas popsines, ryškias, amerikietiškas spalvas: ryškią mėlyną, rausvą ir pan. Buvo smagu pasižiūrėti kiap šią temą interpretavo kompanija. Pasižiūrėkim nuotraukas.


http://www.beautydea.it
Spalvų paletė šiek tiek nustebino, nors iš dalies mano spėjimai pasiteisino. Pagrindine kolekcijos spalva galiu pavadinti Coca-Cola red, raudoną su trupučiu rausvo žvigesio. tamsi violetinė su blizgučiais man primena pačią kolą, na o kitos spalvos...Kažkos keistas skirtingų spalvų kratinys, nelabai suprantu ką čia veikia oranžinė? Arba perlamutrinė žalia? O dar ir sidabrinė su nude vaniline...Nežiūrint į tai, kad man šis spalvų pasirinkimas kiek keistokas, kai kurias jų tikrai mielai priglausčiau. Gal ne vasarą, bet rudenį tikrai mielai pasirinkčiau nuostabią, vabalo spalnus primenančią žalią, vynuogių violetinę ir tamsią mėlyną. 

Na o dabar pasižiūrim ką mums Opi siūlo ateinančiam rudeniui ir žiemai. Sulauksime kolekcijos Nordic. Pirma mintis - šaltis ir laukinė gamta. Pasižiūrėkime.

http://www.vitaestilo.se


Kaip matote, pusė spalvų - gana šaltos, tamsios spalvos, likusios, priešingai, - šiltos rudos. Gana keistas sprendimas buvo įtraukti tokias vasariškas spalvas rožinę ir žalsvą. Į savo nagų lakų kolekciją vistik priglausčiau 12, 11, 10 ir 9 numeriu paskutinėje nuotraukoje pažymėtas spalvas. Rudų atspalvių nesirinkčiau ir todėl, kad žinau, jog jie visiškai netiktų prie mano odos spalvos.

O kokios spalvos gražiausios jums?


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą