2014 m. gegužės 6 d., antradienis

Victoria's Secret lūpų blizgesys POUT

Šiandien noriu jums parašyti apie savo mėgstamą rožinį Victoria's Secret blizgesį. Šios firmos blizgesiai yra gerai žinomi ir gana populiarūs, aš pati juos labai mėgstu ir visada turiu savo rankinuke, bet šį kartą pristatysiu ne populiariuosius "Beauty Rush", o apie kiek mažiau žinomus, pavadinimu "Pout". Tai taip vadinami lip stain, t.y. ilgo poveikio lūpų priemonė. 

Mano turima spalva - Stay awhile, kaip matote žemiau esančioje nuotraukoje - atrodo švelniai rožinė, tačiau ant lūpų ji keičiasi akimirksniu reaguodama į šilumą ir tampa skaisčiai rožine. 

Blizgesio konsistencija labai švelni, kaip aksominė. Blizgesys drėkina, net ir dingus blizgumui, lūpos nesausėja, jaučiasi pamaitintos. Nesijaučia stipraus lipnumo (kas būdinga kitiems VS blizgesiams), bet ir nėra skystas, išlieka gana ilgai, apie porą valandų, o paskui po truputi šlapias efektas ir blizgumas dingsta, bet rožinė spalva išlieka įsigėrusi į odą ir toliau puikiai atrodo.
Šioje nuotraukoje matosi, kaip palaipsniui blizgesys keičia spalvą:


Ką tik užteptas ir išsklaidytas blizgesys:

Net ir švariai nuvalius, išlieka pigmentas:


Na o dabar rodau kaip atrodo ant mano lūpų ką tik padažytas ir jau išryškėjus intensyvesniam rausvumui:

Kaip lūpos atrodo po trijų valandų:
 
Man šis blizgis labai patinka, ypač kai norisi gaivių, gana ryškių rožinių lūpų, atėjus pavasariui ši spalva kaip tik. Didelis pliusas - ilgas laikymasis ir drėkinantis poveikis. 
Žinoma yra ir minusų. Vienas jų tas, kad dažantis reikia būti kruopščiai ir netyčia nenukreivoti, o ir paskui kurį laiką stipriai nespausti lūpų ir panašiai, kad kontūras liktų tvarkingas, nes įsigėrus pigmentui, nuvalyti nebus taip paprasta. Kitas minusas tas, kad kiek man yra žinoma, tokio ilgo poveikio lūpdažiuose yra ne itin geros chemijos, todėl piktnaudžiauti nevertėtų.

Kaina - 9$
Kur įsigyti: Victoria's Secret parduotuvėse. Žinoma, gali būti sudėtinga įsigyti, nes Lietuvoje jų nėra, bet galime prašyti parvežti lauktuvių, siųstis per tarpininkes, yra ir merginų, prekiaujančių šią produkcija. Žinau, kad jų yra ir duty free parduotuvėse oro uostuose (mačiau Anglijoje).
Spalvos: yra 6 atspalviai.
Kiekis: 7 ml.

Gal ir jūs esate išbandę Victoria's Secret blizgesių ir turit savo mėgstamiausią?

4 komentarai:

  1. šauni apžvalga:)
    Turiu VS blizgesį Shiny Kiss, labai patiko atspalvis ir kvapas. Tik kiek lipnokas :)


    Egle-Makeup Demon
    makeupdemon.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū :) Taip, pritariu, kad VS blizgesiams būdingas lipnumas, bet todėl jie ir ilgai laikosi :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Puikiai! nuotraukos geros, smagu pamatyti ir ant odos ir ant lupų visąą vaizdą ;)

    http://haveyoumetvita.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Vita. Malonu, kad patiko. Stengiausi kuo aiškiai pateikti informaciją :) Ateityje ir toliau ketinu kelti kuo daugiau nuotraukų.

      Panaikinti