2014 m. gegužės 3 d., šeštadienis

Catrice antakių pieštukas

Makiažas - mano kasdienio rytinio ritualo dalis, viena svarbiausių jo dalių - antakiai. Negaliu pasigirti tankiais ir ryškiais antakiais, todėl visada stengiuosi juos paryškinti ir suteikti dailią formą. Ilgą laiką tam naudodavau antakių šešėlius, turėjau Oriflame ir E.L.F. kosmetikos gamintojų paletes, tačiau joms pasibaigus, čiupau Catrice stende pamatytą pirštuką "Eye brow stylist". 

Pasirinkau tamsiausią variantą - spalvą 030 Brow-n-eyed Peas


Pieštukas nėra labai minkštas, todėl galima reguliuoti jo ryškumą, jei antakiai turi tikslią ir ryškią formą, bet nėra tankūs ir turi tarpelių - pieštukas puikiai tam tiks. Kai retsykiais antakius pasidažau chemiškai, taip ji ir naudoju. Šiuo metu, kai antakiai yra šviesūs, pasikoreguoju ir jų formą. Pieštuko spalva - puiki, nėra pernelyg šilta, labiau ruda su pilku atspalviu, puikiai tinka antakiams. Dienos eigoje spalva laikosi puikiai ir nenubėga, nepradingsta. Tomis dienomis kai prieš eidama į darbą apie pusę 8 val. pasidažau, išbūnu pasidažiusi visą dieną ir dar vakare nueinu pasportuoti, gale dienos antakiai gal ir pašviesėja, bet pakankamai gerai išlieka. 
Puiku tai, kad pieštuko gale yra puikus spiralinis šepetukas, kurį naudoju antakiams pašukuoti ir paskirstyti/pasklaidyti spalvai. Be jo naudojimo antakiai atrodytų dirbtinokai. Na o dabar - nuotraukos.

"Nuogi" antakiai:


Panaudojus Catrice pieštuką:
Išsklaidžius pieštuką šepetuku (+ dieninis akių makiažas)

Naudoju jau antrą tokį patį pieštuką, vadinasi man jis patinka, tačiau kitą kartą manau grįšiu prie šešėlių, nes jie kiek natūraliau atrodo arba naudosiu abi priemones kartu. 

Kaina - iki 8 Lt
Kur pirkti - "Eurokos"
Dar galima rinktis ir kitas, šviesesnes spalvas.

Vertinimas 4,5/5

2 komentarai:

  1. Issklaidzius piestuka, dar reiketu kontura pavalyti, kad antakis nebutu debeseliu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O dabar antakis atrodo pernelyg griežtas? Man nepanašu, kad dabar jis toks būtų...

      Panaikinti