2014 m. gegužės 15 d., ketvirtadienis

Orly - Down Right Red

Būna dienų, kai atsidarau savo nagų lakų stalčių, žiūriu į visas tas spalvas ir nežinau ką pasirinkti. Tokiais atvejais geriausias pasirinkimas - klasikinė raudona. Pasirinkusi šią spalvą žinau, kad ji tiks prie visko, pakels nuotaiką ir puikiai dengsis (nežinau kodėl, bet būtent raudoni lakai lakuojasi geriausiai). 
Šį kartą rinkausi Orly nagų laką Down Right Red, t.y. iš tiesų pačią teisingiausią raudoną - be jokių perlamutrų, blizgučių ir pan., greitai džiūstančią, puikiai besidengiančią, ilgai išliekančią. 
Orly nagų lakai - vieni mano mėgstamiausių. Gal ir neverta stebėtis, nes jie skirti profesionaliam naudojimui. Beveik visada esu garantuota, kad lakas ilgai laikysis, gerai dengsis, o ir laikomi tamsoje ir vertikaliai, netirštėja ir yra beveik amžini. Šepetukas gana ilgas ir siauras. O ir spalvų paletė didžiulė, nuolat atnaujinama limituotomis kolekcijomis.
Ant nagų:
Kiekis: 18 ml., išties daug, todėl verta įsigyti klasikines, dažnai naudojamas spalvas - įvairias raudonas, pastelines, kremines ir kitas mėgstamas. Yra ir mažesni, 5,4 ml. buteliukai, puikus pasirinkimas rečiau naudojamoms spalvoms arba tiesiog pabandymui.
Kur įsigyti - Lietuvoje - Vitrina PRO parduotuvėse (taip pat ir elektroninėje) (pasižiūrėjau, kad ten net 252 skirtingos spalvos!)
Kaina - apie 25 Lt, bet retsykiais būna galimybė įsigyti su nuolaida, kaip tik šiuo metu parduodama po 20 Lt, mažųjų - 14 Lt.

Vertinimas - 5/5



4 komentarai:

  1. Graži spalvytė! O aš apsižiūrėjau, kad neturiu nei vieno Orly lako :(
    Nors šiek tiek gąsdina tūris, bet reikės ką nors gražaus įsigyti

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, Laurita. Taip, tūris išties didelis, todėl siūlau pasirinkti tokią spalvą, kuri garantuotai patiks :) Bet už tokį kiekį ir kaina nebloga ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. pritarsiu, kad Orly lakai vieni geriausių. Turiu švelniai rožinės (pastelinės) spalvos Orly laką, tad tikrai esu juo patenkinta. Puikiai dengiasi, išsilaiko apie keturias dienas, kas man yra ganėtinai ilgai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kokią tiksliai spalvą, Paulina, turi? Man dar labai patinka OPI nagų lakai, kokybė lygiai tokia pati gera.

      Panaikinti