2014 m. gegužės 15 d., ketvirtadienis

Mėlynas Artdeco akių pavedimas

Žiūrėdama internete nuotraukas, užsinorėjau mėlyno akių pavedimo ir leidausi į paieškas. Kosmetikos parduotuvėje ant rankos rikiavosi įvairiausių atspalvių mėlyni brūkšniukai ir niekaip negalėjau atsispręsti kokio atspalvio norėčiau. Norėjosi intensyvios spalvos, panašios į indigo mėlyną, bet ne neoninės, kad galėčiau naudoti kasdieniam makiažui. Labai svarbu, kad pieštukas būtų pakankamai minkštas ir ryškus, o svarbiausia - ilgai laikytųsi. Kai nusprendžiau servetėle nuo rankos nusivalyti savo paišaliones, iškart apsisprendžiau ką pirksiu - Artdeco pieštukas liko vietoje net ir smarkiau patrynus. Kaip tik pieštukui buvo taikoma nuolaida, spalva atitiko mano norus, todėl nedvejodama įsigijau. (Pagrindinis konkurentas, beje, buvo Catrice pieštukas, kuris taip pat puikiai laikėsi ir atrodė).


Pieštuko pavadinimas - Soft Eye Liner Waterproof, spalvos numeris 45. Jau nusižiūrėjau ir kelias kitas spalvas, jei patiks šis, manau įsigysiu ir daugiau. 
Pieštukas išties minkštas, tarsi kreminis, tepant švelniai - spalva neintensyvi, lengva, norint ryškios ir sodrios spalvos - reikia jų tarsi įtrinti į odą brėžiant kelis sluoksnius vieną ant kito. Tai nesudaro problemų, nes dengiasi lygiai, minkštai, neerzina odos. Lengvai sklaidosi, galima pasidaryti ir ne tokį giežtą, dūminį pavedimą (aš darydamasi  savąjį taip pat šiek tiek pasklaidžiau specialiu guminiu šepetuku). Laikosi tikrai ilgai, neatsispaudžia ant voko, neblunka. 
Prie mėlyno pavedimo nenorėjau jokių šešėlių, vokus tik lengvai pamaskavau ir tepiau šešėlių pagrindą. Pirmajam kartui šiek tiek bijojau intensyvaus ryškumo ir prie pat blastienų padengiau juodu L'oreal pieįtuku, kad būtų lengvas perėjimas iš juodos į mėlyną spalvą. Vasaros dienomis manau galima bus palikti tk mėlyna spalvą, pieštuką panaudoti kartu su pilnu akių makiažu ar naudoti apatiniam vokui. 
Nuotraukos skirtinguose apšvietimuose:

Kaina - apie 25 Lt, su nuolaida pirkau už 19,96 Lt
Kiekis - 1,2 g.
Kur įsigyti - Sarma, Douglas

Vertinimas - 5/5





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą