2014 m. gegužės 14 d., trečiadienis

Benefit Hoola blizgesys lūpoms

Benefit - mano akiai labai patraukli kosmetikos priemonių kompanija, turbūt labiausiai žinoma dėl savo skaistalų. Kelis turiu, bet apie juos vėliau. Šiandien noriu parašyti apie lūpų blizgesį Hoola.
Benefit oficialiame puslapyje rašoma, kad 6 Ultra Plush bligesiai buvo sukurti tam, kad idealiai tiktų į porą su skaistalų best selleriais - Dallas, Sugarbomb, Coralista, Bella Bamba ir Hoola
Štai čia matote visų Ultra Plush blizgesių kompaniją:

Aš turiu dvi spalvas - Dandelion ir Hoola. Pirmoji dar laukia savo eilės, o Hoola jau kurį laiką naudojama.

Hoola blizgesys yra matinio bronzanto tokiu pačiu pavadinimu pora. Šio bronzanto neturiu ir nesu bandžiusi, bet esu skaičiusi nemažai gerų atsiliepimų. 

Produkto aprašyme oficialiame Benefit puslapyje rašoma, kad blizgesys yra labai švelnus, lengvai slystantis, prabangus, gerai pasidengiantis, spalva - auksinė nude su blizgesiu. Kaip yra iš tiesų?

Visų pirma, gamintojas nemeluoja, kad blizgesys labai švelnus, tarsi aksominis, bet yra toks savotiškas silikono jausmas (t.y. specifinis švelnumas, būdingas kosmetikos priemonėms, sudėtyje turinčioms silikono). Spalva gana natūrali, rusva, auksinio blizgesio labai nedaug, ant lūpų jis pradingsta, nesijaučia jokių blizgių dalelių. Kvapas saldus, gana ryškus, bet nėra labai intensyvus. Blizgio minusas tas, kad jis laikosi labai trumpai, nes neturi lipnumo, yra gana skystas, spalvos iš jo taip pat nėra daug, todėl tarnauja labiau kaip balzamas, o ne blizgesys. Man labiau patinka lipnesnės, ilgiau išliekančios priemonės, todėl šiuo atžvilgiu blizgesys gauna nuo manęs minusą. 
Kaip matysite nuotraukose, blizgesio angalis toks, koks ir būdingas tūbelėms, tačiau labai patogiai suapvalintas, todėl švelnus lūpoms. Be to, blizgesys nelinkęs subėgti į raukšlytes, dengiasi lygiai.
O dabar nuotraukos:


Išvada tokia, kad blizgesys tinkamas kasdieniai lūpų priežiūrai, būtų mėgstamas tų, kurios teikia pirmenybę nelipnioms, neryškioms, bet švelnioms lūpoms. Tinkamas ir prie ryškesnio akių makiažo, kai norisi neutralių lūpų, prigesinus jų natūralų raudonį.

Kiekis - pilno dydžio tūbelės yra 15 ml. tūrio, maniškis yra mini dydžio - 6,5 ml (tokie būna rinkinukuose kartu su kitomis Benefit priemonėmis)
Kaina - apie 40 Lt, bet kaina kinta priklausomai nuo pardavimo vietos ir produkto kiekio ar rinkinio.
Kur įsigyti - aš pirkau ebay.co.uk, bet jų galima rasti įvairiose internetinėse ir užsienio kosmetikos parduotuvėse, Lietuvoje neparduodama.

Vertinimas - 3/5

Na ir galite pasižiūrėti nuotaikingą Benefit blizgesių Ultra Plush linijos reklamą :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą