2014 m. gegužės 3 d., šeštadienis

Planeta Organica kūno šveitiklis

Pastaruoju metu pamėgau Planeta Organica kūno ir veido priežiūros priemones. Tai Rusijoje gaminama kosmetika, kurios receptūrose panaudoti net 37 pasaulio šalių grožio receptai, o sudėtyje yra naudojami natūralūs aliejai, kurie yra išgaunami iš augalų ir jų vaisių, išaugintų ekologiškai švariomis sąlygomis, be cheminių trąšų. Tik iš tokių augalų išgaunami aukščiausios kokybės natūralūs aliejai, kurie yra kruopščiai kontroliuojami ir atrenkami: nuo sėklų parinkimo iki aliejų gamybos. Taip rašoma jų pačių prisistatyme, norisi tuo tikėti, bet man ši kosmetika patinka ne dėl gražių aprašymų, o dėl savo poveikio ir nuostabių kvapų. 
Esu išbandžiusi ne vieną šios kompanijos kosmetikos priemonę, bet pradžiai - apie cukrinį kūno šveitiklį.

100% natural body scrub - JAMAICA


Tai cukraus pagrindu sukurtas šveitiklis su kokosų ir papajų aliejais. Pirmas įspūdis ir džiaugsmas - nuostabiai saldus kvapas, kuris nepabodo sunaudojus beveik visą šveitiklio indą. Žinoma, kvapas gali nepatikti  tiems, kam nepriimtini itin saldūs kvapai. Mane jis irgi galbūt erzintų, jei laikytųsi ant kūno visą dieną, bet šiuo atveju jis jaučiamas tik šveičiant kūną.
Šveitiklio konsistencija klampi, tiršta ir nebiri kaip kai kurių kitų šveitiklių. Man patinka tai, kad juo šveičiantis kūną, priemonė nebyra, todėl esi tikras, kad pusės buteliuko nepaliksi ant vonios ar dušo sienų, jį žymiai patogiau teptis ant kūno. 
Šveitiklis puikiai atlieka savo paskirtį - oda šveičiama pakankamai stipriai, bet nepanašu, kad oda braižoma ir kitaip pažeidžiama. Oda neišsausėja, priešingai, dėl šveitiklyje esančių aliejų, ji suminkštėja, tampa švelni, sudrėkinta. 
Esu labai patenkinta šiuo pirkiniu ir žinau, kad tikrai jį po kurio laiko kartosiu, nors nesu linkusi įsikibti į vieną priemonę ir mėgstu kaskart bandyti naujas.

Kiekis - 450 ml. (naudojasi labai skalsiai ir užtenka ilgam)
Kaina - apie 25 Lt (pati pirkau su nuolaida)
Kur pirkti - parduotuvė (taip pat ir elektroninė) "Elevita", "Drogas"

Vertinimas - 5/5




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą