2014 m. birželio 11 d., trečiadienis

Tai, ką pabaigiau

Sveiki! Pagaliau prisiruošiau aprašyti visas per praėjusį gegužės mėnesį pabaigtas priemones. Sąžiningai kroviau viską į krepšiuką, prisikaupė visko tikrai nemažai :) Nežinia kodėl tas pabaigimo momentas labai džiugus būna. Na išskyrus tuos atvejus, kai žinau, kad pirksiu lygiai tokią pačią priemonę.
Pradedu.

1. Loreal gentle eye makiažo valiklis - apie jį jau rašiau čia, nesikartosiu. Nebloga priemonė makiažui valyti, švelni akims, bet gana greitai susinaudoja, reikia netingėti ilgiau palaikyti ant akių ja suvilgytą vatos diskelį. Nekartosiu, nes naudosiu micelines priemones.
2. Babuška Agafja paakių kremas iki 35 metų. Nebrangi (iki 10 Lt), didelio kiekio (50 ml.) priemonė akims, bet manęs nesužavėjo, nes norėtųsi, kad būtų lengvesnė ir labiau drėkinanti. Man paakių kremas nebūtinas, nejaučiu poreikio juos labiau drėkinti ar kitaip puoselėti, labiau naudoju profilaktiškai, bet pasitepus šiuo kremu ir jam pradžiūvus jausdavosi kažkoks tarsi tempimas. Panaudojau kaklui ir dekolte ir likutį metu.
3. Dove Invisible dry ir Pure dezodorantai antiperspirantai. Nepatiko abu, nes labai greit pradėjo nebesaugoti nuo blogesnio kvapo, nors neturiu didelių problemų su prakaitavimu. Patiko tuo, kad netepa rūbų (abu), greitai džiūsta. Labai patiko, kad Pure yra bekvapis ir nesusimaišo su kitais kvapais, dienos eigoje nekinta aromatas. Nekartosiu nė vieno.

1. Creightons brunetėms skirtos plaukų priemonės - šampūnas ir kondicionierius, apie kuriuos gana išsamiai rašiau čia. Nuomonės nepakeičiau, nes tai visai neblogos priemonės. Bet vis tik šampūno nebepirkčiau, nes nelabai vykusiai plauna. Pabaigus ėmiau naudoti kitus ir iškart pajaučiau skirtumą.
2. Alterna Hemp Organics, repair gloss, color hold kremas plaukams, skirtas šukuosenos užbaigimui. Labai skalsus, kvapnus kremas, kurio reikia labai mažai ir naudojasi itin skalsiai. Žadama, kad gydo, drėkina plaukus, bet to nepastebėjau. Sulygina plauko paviršių, bet kartu panaikina plauko šilkinį švelnumą, tarsi apvelia ir pasunkina. Nesužavėjo. Video filmukas su šia priemone čia.
3. Planeta Organica kalninės kamelijos (susankvos) aliejus plaukams. Nuostabi pakuotė, labai patogus naudojimas (su pipete), malonus aromatas (primenai žalius žirnius tiesiai iš sodo). Apie poveikį rašoma daug, nes aliejuje daug naudingų medžiagų, vitaminų, kurie stiprina, atstato, drėkina plaukus ir galvos odą. Susidariau įspūdį, kad aliejus naudingesnis šaknims, o ne galiukams, nes nėra labai riebus, ypatingo drėkinimo nesijaučia. Norisi tepti daug, nes nėra skalsus, todėl susinaudoja gana greitai. Kiekis 30 ml., kaina 14-20 Lt (priklausomai nuo nuolaidos). Sunaudojau tepdama nakčiai, bet turbūt nekartosiu, nes yra skalsesnių, labiau drėkinančių aliejų. Pasiliksiu tik buteliuką :)

1. Dr. Sante intymios higienos želė. Patiko patogi pakuotė, tai, kad bekvapė, neblogos sudėties, bet neskalsi, negausiai putoja. 
2. Banka Agafji aticeliulitinis šveitiklis kūnui. Labai patiko, kad mažas kiekis (100 ml.), galėjau nešiotis savo sportiniame krepšyje ir naudoti po treniruočių. Pakako kokiems 6 kartams. Kvepėjo žolelėmis, labai gaiviai ir maloniai, pagamintas cukraus pagrindu, todėl šveitė pakankamai ir nejautrino odos. Vientisas ir nebyrėjo, konsistencija primena želė su cukrumi ir stambiais grūdeliais, kurie priminė kažkokio augalo žiedelius. Oda likdavo maloniai švelni, minkšta ir padrėkinta. Puikus produktas už nedidelę kainą (4,99 Lt).
3. Planeta Organica Jamaica kūno šveitiklis. Labai geras produktas, kurį neabejotinai kartosiu. Atsiliepimas čia.
4. Duru places dušo želė su papajomis ir mango vaisiais. Tai dar viena priemonė, kurią naudojau po sporto. Gerai putojo, gerai prausė. Labai stipraus saldaus aromato, nesausino, bet ir stipriai nedrėkino. 
5. Bath&Body Works Magnolia Blossom kūno losjonas. Labai gerai dengėsi, gėrėsi, lengvai drėkino. Itin ryškaus, ilgai išliekančio, bet subtilaus aromato, naudodavau prieš miegą, nes kvapas neerzino. Nebloga priemonė. 
P.S. Atsiprašau, kad buteliukai tokie kalkėti. Toks jau pas mane vanduo :( O tai tikrai veikia tiek plaukus, tiek odą. Pakeitus gyvenamą vietą tą labai pajaučiau.

1. Biotherm Aquasource stipriai drėkinantis veido kremas normaliai/mišriai odai. Gavusi mėginuką apsidžiaugiau, kad galėsiu išbandyti šią naujieną, skirtą būtent mano odos tipui. Kremas labai lengvas, greitai susigeria. Drėkina tikrai labai stipriai, todėl tiktų drėgmės pritrūkusiai odai. Man dienos eigoje gana greitai susiriebalavo oda, todėl nelikau labai sužavėta, nes vasarą norisi labiau matizuoajnčios priemonės. Žiemą irgi netiktų, nes kaip žinia reiktų rinktis labiau maitinantį, o ne drėkinantį kremą. Kaina Douglas parduotuvėje apie 130 Lt, man daugoka.
2. Gynofit intymios higienos aliejus. Galiu pasakyti tik tiek, kad nepatiko, nes prausiklis labai akystas (tiesiog bėga pro pirštus), silpnai putoja ir labai neskalsus. Pilnos pakuotės nepirkčiau.
3. Uriage 1st shampooing vaikų šampūnas. Galvojau, kad plaukus plaus labai silpnai, bet suklydau, nes priemonė labai švelni, lengva, bet puikiai plaunanti. Plaukai po plovimo buvo lengvi ir švelnūs. Kvepia gėlytėmis ir yra skystokas.
4. Lancome Huile Eclat makiažo aliejinis valiklis. Oi kaip man jis nepatiko...Labai klampus, itin riebus ir akis klijuojantis valiklis. Labai tirštas ir sunkiai geriasi į vatos diskelį, šis veliasi. Akių makiažą valė prastai. Tikrai nepirkčiau pilnos pakuotės. Pravertė tik kelionėje, nes buteliukas mažas, o šiaip vieni minusai. Dar ir brangus.
5. Numis med drėkinantis/maitinanti veido kaukė su 5% šlapalu labai sausai odai. Pabaigiau antrąją kaukės pusę (ji parduodama nedidelėse pakuotėse po 2 kaukes). Tikrai labai patinka, nes puikiai drėkina. Oda atrodo puikiai - švelni, minkšta, sveika. Labai gera priemonė tiems atvejams, kai matau, kad oda nori poilsio, drėkinimo, palepinimo. Rekomenduoju.

Gal ką nors bandėte ir jūs? Kokios nuomonės?

4 komentarai:

  1. Kaip tik dabar turiu visą liniją Agafjos veidui... bet nuo 35-50 metų... man patiko, nes už tokią kainą nieko ypatingo nesitikėjau... o pasirodė produktai labai geri...malonus kvapas, įsigeria labai greitai ir neriebina odos. Kol kas naudiju tik apie penkias dienas, todėl pilno atsiliepimo dar narašau.
    Planetos Organikos kūno šveitikliai nuostabūs. Pritariu 100%.
    O vat Bankos Agafjos celiulito šveitiklio dar nebandžiau... reikės nusipirkti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mačiau, kad dabar prekyboje vietoj mano naudoto Babuskos paakių kremo iki 35 m. atsirado kitas - želė konsistencijos, gal reiks jį pabandyti. Lauksiu atsiliepimo apie visą tavo turimą seriją!

      Panaikinti
  2. Ypač gerai skamba "Planeta Organica kalninės kamelijos aliejus plaukams", plaukų aliejams esu išranki, būtų įdomu pamėgintį šį ;)


    Makeup Demon blog
    Makeup Demon Bloglovin

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Siūlau pabandyti, o gal patiks? Gana lengvas, neklampus aliejus, o ir kvepia maloniai. Dabar kaip tik Elevitoje plaukų priežiūros priemonėms taikoma 30 proc. nuolaida ir aliejus kainuoja 14 Lt ;) (Tik akcijos nėra Vilkpėdės parduotuvėje)

      Panaikinti