2014 m. birželio 5 d., ketvirtadienis

Purškiama plaukų kaukė - atradimas!

Šiandien noriu papasakoti apie dar vieną puikią priemonę plaukams, kuri tapo maloniu atradimu. Taip jau būna, kad prieš įsigyjant kokią nors naujieną dvejoji ir stebuklo nesitiki, o nuo pirmo panaudojimo džiaugiesi, kad pasisekė!
Pristatau jums L'oreal Elvital Color Vive serijos purškiamą kaukę, skirtą dažytiems plaukams. Ši priemonė patraukė akį būtent dėl savo naudojimo būdo - tai nuplaunama (!) purkiama kaukė. Tikrai nesu bandžiusi nieko panašaus.


Taip, naudojimo būdas savotiškas ir nėra pats patogiausias - drėgnose rankose buteliukas šiek tiek slysta, tačiau džiugu, kad bent jau purškiklis lengvai spaudžiamas ir lengvai laikomas. Taigi, išsiplovusi plaukus šampūnu ir balzamu/kondicionieriumi/kauke lengvai patepusi pačius jų galiukus, šia kauke dar lengvai apipurškiu visus plaukus, lengvai paskirstau rankomis ir iškart nuskalauju. Laikyti ant plaukų jos nereikia, nes veikia iš karto - jau plaunat plaukus vandeniu jaučiasi, kad plaukai tampa švelnūs kaip šilkas. Pojūtis akivaizdus ir neabejotinas, plaukai tampa šilkiniai, itin švelnūs, slidūs, glotnūs. Gerai tai, kad priemonė plaukų neapsunkina, nelipina ir kiek pastebėjau - neriebina. Žinoma, gal taip ir būtų jei purkščiau labai daug, ant šaknų ir dar ilgai laikyčiau, bet to visai nereikia. Kaukė priklauso dažytų plaukų priežiūros linijai, bet labai sunku pasakyti ar ji prisideda prie ryškesnės spalvos palaikymo.


Jau baigiu antrąją pakuotę ir tikrai kartosiu. Tikrai rekomenduoju šią kaukę kai norisi greito efekto ir tingisi ilgai laikyti kaukes. Internete specialiai ieškojau kitų merginų atsiliepimų ir jų radau nedaug, bet visi tik geri, įdomu ar esate bandžiusios ir jūs? Labai lauksiu nuomonių.

Kiekis - 200 ml.
Kaina - iki 20 Lt (galima pagauti su nuolaida ir už ~13Lt, aš taip ir darau)
Kur įsigyti - didžiuoisuose prekybos centruose, Droge, Eurokos.

Vertinimas - 5/5



2 komentarai:

  1. Aš šiuo metu naudoju šitą http://my-lovely-nails.blogspot.com/2014/06/selective-professional-all-in-one-multi.html,
    bet reikia kažko naudoti pakaitomis, kad plaukai nepriprastų. Neesu mačiusi šios L'Orealio, bet paieškosiu, labai sudomino!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai lauksiu atsiliepimo ir tikiuosi, kad savo rekomendacija nenuvilsiu :)

      Panaikinti