2014 m. birželio 3 d., antradienis

Birželio anonsas

Vis norisi parašyti dažniau, bet nepavyksta..Norėdama savo paspartinti ir rasti daugiau laiko blogo įrašams, noriu pažadėti, kad šį mėnesį parašysiu apie keletą priemonių, kurias pradedu naudoti. 

Loreal Elvital fibralogy


Gavau dovanų šios plaukų apimtį didinančių priemonių linijos šampūną ir kondicionierių, papildomai įsigijau koncentratą. Žadama, kad plaukai taps storesni, tvirtesni, tankesni, paslankūs, puresni. Šiandien panaudojau pirmąjį kartą, reklamoje žadama, kad plaukai pastorėja jau po 5 naudojimų. Bandysiu ir parašysiu atsiliepimus.


Planeta Organica Dead sea


Įsigijau kelias kūną gražinančias priemones iš šios serijos, pradėjau naudoti ir po kurio laiko aprašysiu pojūčius ir poveikį (jei tik toks bus).

Loreal Nude Magique CC cream
Jau kurį laiką naudoju šį CC kremą, esu visai maloniai nustebinta. Plačiau bus vėliau.

Savaiminio įdegio priemonės - Dove ir Clinians
Dove - jau seniai pamėgta priemonė savaiminiam įdegiui, o šiandien įsigijau naujovę iš Clinians - purškiamą vandenį, skatinantį įdegį.


Labai noriu daugiau parašyti apie dekoratyvinę kosmetiką, bet neturint gero fotoaparato, labai sunku nuotraukose išgauti norimą vaizdą. Pasistengiu šioje srityje pasitaisyti ir parašyti apie mėgstamiausias priemones, naudotas pastarąjį mėnesį. Taip pat peržiūrėsiu savo kosmetikos krepšelį ir trauksiu vasarai tinkamesnes spalvas ir tekstūras. 







2 komentarai:

  1. Kaip smagu atrasti dar viena lietuvišką blogą apie kosmetiką! Man taip smagu skaityti lietuvių atsiliepimus apie kosmetiką. Ir darytis norų sąrašą, ką teks nusipirkti gryžus į LT :) Labai lauksiu komentaro apie Loreal nude CC. Pati ką tik įsigijau Loreal Nude BB tai irgi esu net labai nustebinta. Geraja prasme.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, Judita. Malonu, kad atradote ir tikiuosi nenusivilsite :) Man irgi smagu skaityti lietuviškai. Komentarai apie CC kremą tikrai bus, o BB turėjau tik mėginukus, bet nuomonė prieštaringa, bet būtinai parašysiu plačiau!

      Panaikinti