2014 m. birželio 5 d., ketvirtadienis

Akių pavedimas šešėliu

Akių makiažas man neįsivaizduojamas be tušo ir akių pavedimo. Ranką jau esu pakankamai išlavinusi (tobulėjimui, žinoma, ribų nėra) ir renkuosi tiek tradicinius akių pieštukus, tiek ir skystą pavedimą, bet dabar noriu trumpai papasakoti apie kiek kitą būdą, t.y. pavedimą naudojant tik akių šešėlius. Pasistengsiu pateikti kuo daugiau nuotraukų. 
Tokiam pavedimui svarbiausia yra labai ryškus ir pigmentuotas šešėlis. Šiuo atveju naudojau klasikinį variantą - juodą spalvą. Kaip matote nuotraukoje, tai Sigma firmos (garsėjančios savo profesionaliais makiažo šepetėliais) šešėlis, kuris buvo dovanojamas pirkėjams, įsigyjantiems prekių iš jų puslapio. Ką gi, labai juo džiaugiuosi ir šiuo atveju mėginukas tikrai vilioja išbandyti pilno dydžio produktus. 
Šešėlis tikrai labai pigmentuotas ir itin ryškus, juoda spalva tikrai juoda kaip smala su smulkiais sidabro blizgučiais. Naudosiu jį turbūt visą amžinybę, nes vienam kartui jo reikia minimaliai. 
Šešėlį dengiu specialiu šepetuku, kuris skirtas šešėlių arba pieštuko išsklaidymui. Tai standi apvalaina ir į galą smailėjanti kempinėlė. Tokios būna ir kai kurių akių pieštukų antruosiuose galuose. Jį prieš gerą pusmetį įsigijau Eurokos parduotuvėje (kainavo iki 10 Lt). Ji būtų kiek smailesnis - būtų tiesiog idealus, nes dabar kartais būna sunku gražiai suformuoti pavedimo nusmailėjimą išoriniame akies kampe.







Fotografuota dienos šviesoje, makiažas buvo darytas prieš 5 valandas. 

Na o čia priemonės:
na o čia lengvai pasklaidžiau šešėlį, kad matytumėt kaip jis sklaidosi. Iškart ėjau muilu plautis rankų, nes spalva tokia pigmentuota, kad visos rankos kaip suodinos liko :) Šešėlis tikrai puikiausiai tiktų tamsiam dūminiam makiažui.


Ar jūs tokiu būdu dažote akis? 





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą