2014 m. birželio 17 d., antradienis

Elvital Fibralogy

Kaip žadėjau anonse, šiandien norėčiau papasakoti apie naujausią L'oreal Elvital plaukų priežiūros liniją Fibralogy


Pakankamai didelė dalis moterų nori storesnių, tankesnių plaukų. Aš ir pati pavydžiai žiūriu į storų kasų savininkes, nes būtent tokie plaukai atrodo sveiki ir gyvybingi. Šiuo metu bandau atsiauginti dažymo sugadintus plaukus. Plaukai suplonėjo, galiukai tapo pažeisti, teko didelę dalį nukirpti. 
Elvital Fibralogy plaukų linija buvo sukurta siekiant padėti plonų plaukų savininkėms, todėl apsidžiaugiau gavusi šias priemones dovanų. 
Produkto aprašyme rašoma, kad tai apimties suteikiančios priemonės, kurių sudėtyje yra Filloxane medžiagos, kuri įsiskverbia į plauką ir jį storina. Čia galite pamatyti vaizdingą filmuką: Video


Liniją sudaro šampūnas, kondicionierius, kaukė ir koncentratas. Reklamoje teigiama, kad jau po 5 panaudojimų, jaučiamas poveikis, t.y. plaukai tampa storesni. Ar tikrai? Buvo įdomu tuo įsitikinti pačiai.
Sąžiningai kokias 10 dienų plaukus ploviau šiuo šampūnu, po jo naudojau kondicionierių, kas trečią dieną dar jį maišydavau su koncentratu (būtent taip daryti ir yra rekomenduojama). Stebėjau plaukus ir laukiau rezultatų. 
Visų pirma, jau buvau pamiršus kaip gausiai putoja L'oreal šampūnai. Reikia mažo jo kiekio, kad plaukai iškart suputotų gausiomis, standžiomis putom ir labai gerai juos išplautų. Tai kartu ir gerai, ir nelabai gerai. Žinoma, labai patogu, greita, visada žinai, kad šampūnas išplaus visokias aliejines kaukes ir pan., bet kartu baisu pagalvojus kiek ten turi būti pridėta chemijos, kuri taip skatina putojimą. Kiek žinau tai nelabai gera sudedamoji dalis pavadinimu SLS. Kondicionierius taip pat gana skalsus, drėkinantis, maloniai švelninantis plaukus. Koncentratas - gana įdomi, skysta permatoma priemonė, kurią sumaišius su kondicionieriumi, šis ima kažkaip kitaip veikti, t.y. tarsi greičiau susigeria į plaukus, tarsi pranyksta, mažiau jo lieka plaunant.


Na o poveikis tikrai nėra labai akivaizdus. Kažkokio itin juntamo poveikio nebuvo, bet plaukai išties puresni, lengvesni, gal kažkiek ir storesni. Man tik truputi trūksta drėkinimo ir šilkinio švelnumo, todėl būtinai papildomai naudoju aliejukus, purškiamas priemones. Be to, galvos odos priemonės nejautrina, pleiskanų neatsirado, kvepia maloniai. 
Viską naudosiu ir toliau, tik pakaitaliosiu su kitais šampūnais ir kaukėmis, kaip man ir įprasta. 

Kaina - šampūno ir kondicionieriaus apie 10 Lt, koncentrato - 20 Lt (su nuolaida radau už 14 Lt)
Kiekis - šampūno, kondicionieiruas 250 ml., koncentrato 30 ml.
Kur įsigyti - prekybos centruose ir kosmetikos parduotuvėse. 

Vertinimas - 4/5

O gal bandėt ir Jūs? Patiko?




2 komentarai:

  1. Aš bandžiau šampūną ir balzamą (buvau gavusi testerius), tai mano laaaabai sausiems balintiems laukams jis netiko. Plaukų gaaaaaal ir atrodė daugiau, bet turbūt dėl išsipūtusių galiukų :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na vat ir man pasirodė, kad plaukams trūksta drėkinimo, plaukas puresnis, bet truputi ir pučiasi.

    AtsakytiPanaikinti