2014 m. birželio 3 d., antradienis

Nepakartojami aromatai duše

Dušo želė arba kremas - neatsiejama maudymosi duše dalis. Nors pagrindinė jos funkcija - švariai prausti odą, neretai visai ne tai paskatina įsigyti naują buteliuką. Nepasakyčiau, kad esu labai išranki prausimosi priemonėms, bet visada pirkdama ją pauostau :) Tai turbūt ir yra rodiklis, kuris padeda apsispręsti. Žinoma, ne mažiau svarbu, kad priemonė nesausintų odos, gerai putotų.
Lankydamasi Rimi parduotuvėje nesitikėjau rasti ko nors naujo ar įdomaus, nes prekybos centruose dažniausiai rikiuojasi jau seniai žinomi ir įprasti prekės ženklai. Ir nors nesakau, kad jie blogi, bet visada įdomu išbandyti ką nors nauja. Šiuo atveju pro akis nepraslydo ir tikrai patraukė dėmesį dar nematyti dušo kremai žadantys ypatingus pojūčius - Tesori d'oriente.
Labai gaila, bet pasirinkimas buvo nedidelis, rinkausi iš trijų kvapų dušo kremų: argano, muskuso ir lotosų. Ir galiu pasakyti, kad išsirinkti buvo labai sunku, nes užsinorėjau visų trijų! 
Taigi, mano pasirinkimas - hamamo malonumus primenantis kremas su argano aliejumi. Buteliukas didelis, metalinis (!), atrodo itin prabangiai. Sunkus, su dailiais bronzos raižiniais. Tikrai puošia vonios kambarį. Kvapas labai intesyvus, ryškus, sunkokas, sodrus ir patiks ne visoms. Patariu išbandyti toms, kurių uoslė mėgsta nišinius kvepalus, kuriems būdinti itin sodrūs, vakariniai aromatai. Sakyčiau šis kvapas gali būti vadinamas unisex, t.y. tinkantis abiem lytims. 
Nors buteliukas metalinis, kremas iš buteliuko teka nesunkiai, gal tik užsukimas nėra pats patogiausias. Kremas vidutinio tirštumo ir putojimo, maloniai drėkina odą. 


Kitą kartą būtinai rinksiuosi baltojo muskuso, kurio aromatą tiesiog dievinu, dušo kremą. Pasižiūrėjusi oficialų šios kosmetikos puslapį nustebau, kad jie turi labai didelį skirtingų kvapų ir priemonių pasirinkimą. Tikrai būtų smagu lentynose pamatyti ir kūno kremus ir šveitiklius.

Kiekis - 500 ml. (užteks tikrai ilgam)
Kaina - su nuolaida įsigijau už nepilnus 23 Lt, bet pilna kaina didesnė, siekia 30 Lt.
Kur įsigyti - Rimi prekybos centras
Oficialus puslapis - www.tesoridoriente.net

Vertinimas 5/5

5 komentarai:

  1. Oho, kaip prabangiai atrodo pakuotė! Pamačiusi nuotrauką pamaniau, kad bus aprašomas koks šimtinę kainuojantis produktas, tikrai labai gražiai atrodo! Būtų visai ne gėda ir padovanoti tokį. Smagu girdėti, kad ir kokybė gera, man tai gerai skamba lotosų kvapo dušo aliejus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtent! Pakuotės nuostabios ir kainuoja nedaug kaip už tokį kiekį ;) Dovanoti galima drąsiai, jei tik aišku koks žmogaus skonis. Lotosai man prasčiausiai kvepėjo, pagal pavadinimą atrodo, kad kokios gėlytės turėtų būti, bet nepanašu. Turbūt universaliausias kvapas muskuso, nes gana švelnus, o ir pakuotė yra ir didelė, ir maža parduodama.

      Panaikinti
  2. Aš vakar vakare specialiai važiavau iki Rimi pažiūrėti ir pauostyti. Galvojau, kad turėtų patikti Muskusas, o patiko toks kaip tavo Hammam, ir svarbiausia... prie vonios plitelių tinlka.. ;-))) Dar nebandžiau, bet tekstūra labai kreminė ir tiršta, kvapas labai sodrus... Iš aprašymo supratau, kad galima įpilti į vonia (kaip vonios kremą)... Išbandysiu, parašusiu daugiau...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Išbandžiau.. patiko net labai labai... Ačiū už rekomendaciją... ;-)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Puiku! Rekomendavau ir savo draugei, ji irgi labai patenkinta liko :) Smagu atrasti tokių perliukų netikėtose vietose ;)

      Panaikinti